TKR-Start Verzió 2023.
Copyright (C) Bán József 1983 - 2024
Minden jog fenntartva.

Indulás ( PC - windows - TKR kipróbálás )
-----------------------------------------
TKR-DEMO

pl. www.banjozsef.hu/tkr-keszlet-enterprise.exe , de a www.banjozsef.hu/szoftver oldalról akár az összes jelenleg elérhető ( 22 ) rendszerváltozat is letölthető.

[ a www.banjozsef.hu -n és www.viszk.hu -n keresztül (is) elérhető ]

( természetesen, ha már egy teljes DEMO TKR -t beüzemeltünk, akkor már nem szükséges )

1. A TKR-... szoftver letöltése a www.banjozsef.hu/szoftver címről és önálló beüzemelése ( a forgalmazó ingyenes e-mailes támogatásának igénybevételi lehetősége mellett ).

2. A "tkr-upgrade-update_hu.exe" és a "tkr-upgrade-update-xp.exe" rendszer ill. a "TKR-doku_hu.exe" dokumentáció aktualizáló csomag letöltése és végrehajtása.

Javasolt a tkr-window_hu.exe ( rendszerkörnyezeti beállítás végrehajtó és annak dokumentációját tartalmazó szoftvercsomagot is letölteni ill. végrehajtani - akár a telepítések előtt is -, habár egy már beüzemelt TKR DEMO esetén nincs rá szükség )

Amennyiben az aktuális TKR-ZIP ( tkr-zip_hu.exe ) - a TKR archiváló és adatállomány mentő szoftvercsomagját még nem vezettük át a rendszeren, akkor azt is javasolt a Teljes DEMO TKR változaton átvezetni.

Természetesen azért nem mindegyik TKR változat esetén lehet rá szükség ( pl. mert az átvezetés már megtörtént , vagy mert az adott rendszerváltozatban lévő "Fő funkciók" -at nem érinti, vagy pedig az élesítés során úgyis megtörténik automatikusan az átvezetés ) , de azért javasolt már csak azért is végrehajtani, mert akkor a TKR beüzemelés során az esetleges kisebb kellemetlenségek is elkerülhetőek ill. a rendszereken időközönként átvezetett újabb fejlesztések is elérhetőek már.

3. A TKR-Licenc megrendelése ( e-mail , fecebook, posta ) , ami egyben az élesítési procedúra megkezdését ( az egyes fázisok megrendelését ) is jelenti, ha a PC konfiguráció adatai és a rendszerkörnyezeti változók ( config , autoexec ) megküldésre ( e-mail ) és végleges beállításra kerültek. Természetesen a teljesen megnyugtató egy elindított és teljesen kipróbált és megismert TKR után a TKR futtatórendszer képernyő ( PrtScr ill. ALT+PrtScr egy pl. .JPG kép formátumban ) másolat visszaküldése.

4. Az 1. szintű élesítés megrendelése ( Küldöm az élesítőt és a szállítólevelet e-mail -ben , facebooon vagy postai úton ! )

tkr-adatbazis-elesites

Letölthető a www.banjozsef.hu címről, de természetesen a www.viszk.hu -n keresztül is elérhető.

( A TKR-Licenc szállítása csak a jelszó megadásából áll ).

5. Az 1. szintű élesítés végrehajtása és az aláírt szállítólevél visszaküldése ( amennyiben már a szállítólevél alapján megtörténik a banki átutalás, az aláírt szállítólevelet ráér később is visszaküldeni, de akár el is tekinthetek tőle ) e-mailben ( ebben az esetben elektronikus aláírás ) vagy postai úton, ami alapján küldöm az 1. részszámlát a Licenc díj 50 % -áról ( e-mailben, facebookon vagy postai úton )

Fizetési mód : banki átutalás előre

------------------------------ A 4. és a 5. pont összevonható, amennyiben a TKR szállítási költség kifizetésre kerül. ------------------------------

6. Az 2. szintű élesítés megrendelése ( Küldöm az élesítő elérhetőségét és a szállítólevelet e-mail -ben, facebookon vagy igény esetén postai úton! )

7. A 2. szintű élesítés végrehajtása és az aláírt szállítólevél visszaküldése e-mailben, fecebookon vagy postai úton, ami alapján küldöm a 2. részszámlát a Licenc díj 30 % -áról ( a banjozsef.hu -n keresztül letölthető módon, e-mailben vagy igény esetén postai úton ).

Fizetési mód : banki átutalás előre

------------------------------- A 6. és a 7. pont összevonható, amennyiben az előző számla kiegyenlítésre került. -------------------------------

8. A 3. szintű élesítés megrendelése ( Küldöm az élesítő internetes címét és a szállítólevelet e-mailben, a banjozsef.hu -n elérhetővé teszem vagy postai úton is küldöm, ha igény ( megrendelés ) van rá! ) 9. A 3. szintű élesítés végrehajtása és az aláírt szállítólevél visszaküldése e-mailben, facebookon vagy postai úton, ami alapján küldöm a 3. részszámlát a Licenc díj 10 % -áról ( e-mailben, a banjozsef.hu-n keresztül vagy igény esetén postai úton ).

Fizetési mód : banki átutalás előre

------------------------------ A 8. és a 9. pont összevonható, amennyiben az előző számla kiegyenlítésre került. ------------------------------

---------------------------------------------------------------------- 100000 Ft. alatti megrendelés esetén az élesítési fázisokat megvalósító szoftvercsomagok és a számlák megküldése összevonható !!! ----------------------------------------------------------

10. Elfogadás ( a rendszer beüzemelésének lezárása )

Nyilatkozat ( Minden rendben van , működik a TKR ! ) megküldése a forgalmazó számára e-mailben, facebookon vagy postai úton , ami alapján küldöm a záró számlát a Licenc díj maradék 10 % -áról ( e-mailben, a banjozsef.hu -n keresztül vagy postai úton ha igény ( megrendelés ) van rá ).

Fizetési mód : banki átutalás előre

--------------------------------------------- A megküldött utolsó számla ( ha az előző élesítési fázisok mind rendben lezajlottak, akkor automatikusan megküldésre kerül ) kiegyenlítése esetén a külön nyilatkozattól eltekinthetünk és attól kezdve teljes joggal ( természetesen a Licenc - Licenc(e) -ben foglaltak betartása esetén ) használható a rendszer. ---------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------
TKR Licenc szállítási költség ( TKR-LCSZ1-2-3-4 ): 56.000 Ft./ Élesítés ( 16+16+16+8 )
TKR Licenc szállítási költség ( TKR-LCSZ ) : 16.000 Ft./ Alkalom
TKR Szállítólevél ( papír ) : 20.000 Ft./ Alkalom
TKR Számla ( papír ) : 40.000 Ft./ Alkalom
===================================================================================================
TKR postai szállítási költség ( TKR-PSZK ) : 26.000 Ft. / Alkalom
=========================================================================

Kiadva : 2004.01.01.
2008.01.01.
2017.06.01.
2019.07.24.
2023.04.20.
2024.06.19.


(C) Bán József 1983 - 2024.